Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du är



Du är
Som du är
Du är i alla fall inte
Som du var

Du var mjuk ljuvlig och lockande
Dina läppar heta som solen
Din kropp skrek efter min
Så var du

Tänk om du är som du var
Eller om du var om du är nu
Då hade vi antingen bara mötts snabbt
Eller inte mötts alls




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO