Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se

när du berör mig

med dina ord

 

berör du mig

så djupt

 

så djupt att 

jag kan se

det som är bortom

 

bortom intet

det som är 

vackrast

 

det som lyser

av det klaraste ljus

 

älskade

jag ser

det uppenbara

 

i dina ord

ser jag

 

porten till

evigheten




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-29 13:08



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-05-29

    paparazzi
Jättefin dikt :)
2011-05-29

  mickech
En mycket vacker dikt!
2011-05-29

  Osvalds_Dotter VIP
Se där ja, nu berörde du mig igen :-)

Innerligt, strålande vacker text,
denna skulle man kunna läsa upp för varandra
när man gifter sig...

*Bokmärker*
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP