Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärarinnan


 

Hon är älskarinnan,
kärlekens gudinna,
här för att lära dig
konsten att älska,
viljan att älska
och att bli älskad.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-12-30 21:46



Bookmark and Share


  Dilsewat
"Viljan att älska"
Det var raden!
2005-12-31

    Idun 1
Jag är lärarinnan, men inte älskarinnan.
Jo kanske ibland, vi har ju så många
olika roller i livet, du skriver så fint
om detta i din text.
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H