Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävande

Släpper tyngderna

svävar ut i universum

fritt svävande

i bland altet

bubblande kolsyre himmel

fylld med universums såpbubblor

bara för mej

sprakande i spektrats alla färger

transparanta

genomsyrade

av hoppet

tron

innerlig vetskap

att i svävandet

det tyngdlösa

fria

där

där böljar jag fram

i universums dyningar

lyckligt vetande

i min frihet

att morgondagens gryning

är oförutsägbart oförklarligt härlig

knoppas fortfarande i sitt sköte

nya dagar

nya tider

ännu ej förlösta av livet


födslorätten till det kommande livet

äger jag

endast jag

fritt svävande

inlindad i kärleksförströstans ljuva mantel

varmt fluffigt

blodet bubblande av förväntans

ljuvliga kolsyrebubbel i mina ådror

tyngdlös

flytande

i universums höjder

insiktsfullt vetande






Fri vers av Anira
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-29 14:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt att veta...
2012-01-03

  Anna*
Luftigt lätt drömskt och vackert =0)
2011-10-19

  Larsdotter
väldigt vackert!
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira