Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nutid


Realtid, sent i maj

Det blåser

Regnvattnet skruvar sig
i gathörnspölarna
vänder upp ansikte efter ansikte
att spegla sig i

Snabba steg
upp på trottoaren
skydd under taket
en pizza på hörnet tills molnen skingras
och alla vågar synas igen


Det regnar, igen

Vind och vattendroppar
krusar alla släta ytor
suddar ut det skarpa
och skickar ögat nya bilder

Som att tiden blivit kort
och att ingenting händer




Fri vers av Steffepeffe
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe