Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjo! 




Animalemale

 

 

*
myror i min skalle
kråkor i mitt hår
grodor i min mun
och lodjur mellan tår
darrål i mitt mitt knä
en hök i mina händer
korpen i mitt hjärta
en haj på mina tänder
ålar mig just där
djuren bygger bo
galer: jag är Kär!
och så är nog min tro
uvar mig i natt
ormar mig runt här
skatar mig en Skatt
i troll och allt du är
*


*

myror i min skalle
kråkor i mitt hår
grodor i min mun
och lodjur mellan tår


darrål i mitt mitt knä
en hök i mina händer
korpen i mitt hjärta
en haj på mina tänder


ålar mig just där
djuren bygger bo
galer: jag är Kär!
och så är nog min tro


uvar mig i natten
ormar mig runt här
skatar mig den Skatten
som troll och allt

du är

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-05-29 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri