Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortspels äktenskapen



Kortspels äktenskapen
Inom sina ramar
Man bygger kåkar
Man tar sin stege
Fixar färg
För nästa kåk

Eller kanske bara en triss
Eller nåt par kanske två
Dra på trissor
Innan man får sin flash
Och man får inte vara straight numer
Ingen straight flash
DÅ kommer de ostraighta och gapar
Som vanligt

Kortspelsäktenskapen
Med eller utan knektar
Och jokrar, som tävlar
Om poängen
Och plats inom ramen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger
Publicerad 2011-05-30 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO