Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni har väl läst Bodils: Klart till drabbning! Ännu en höjdpunkt i det Bodilska Himalaya. Högst i världen. Här kommer det som jag inspirerades till när jag läste, skrattade och njöt. Målet? Det handlade väl inte om karl'n?


Flugor och sorkar

Undrar självklart vem hon drabbar?
Skadedjuren i naturen?
Må de akta sig för tabbar
Då de dör av ordpilsskuren!

Och jag själv ej längre orkar
härda ut bland jordgubbssorkar
Snälla rara igelkotten!
hjälp mig, snälla, jag mår botten
Käka upp de jävla djuren
Skräm dem bort till råttfällsburen.

Flugorna och alla myggen
är Guds straff för fula tankar
når ej bett på mellanryggen
fast med klädhängarn jag bankar

Jag vill mörda i bataljen
som Sankt Göran i hans strider
Komma åt den där kanaljen
Jag av klådan svär och lider

Far omkring i långa natten
fäktar, viftar flugsmällsmorden
Pang din jävel! Jag fick fatt'en
Bodil! Tack för jägarorden!




Fri vers av erkki
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-30 08:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahahahahaaa gud så härlig du är!!!!!verkligen såå roligt att lilla jag inspirerat
tack för ett ljuvaste utgjutelsealster Anders!!

tvi så jobbigt med sorkar men tänk om man blir en sork i nästa liv då får man akta sej för dej du ☼
här vare fullt med mördarsniglar förra sommarn måtte de inte dyka upp i år igen fyy
2011-06-01

  Minkki VIP
Ordglatt, mordglatt ;) Tack för frustande läsning!
2011-05-30

  walborg
Rimmad vanmakt - kul!
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki