Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svensk skola inför en lektion...och finsk




"ska VI FÖRSÖKA
sätta oss ner ?"

...


sitt ner !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-30 10:57



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Kärnfullt!
2011-05-31

  walborg
Skillnaden är uppenbar!
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP