Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp igen

Han ligger och sover på min säng

Sömnen har suddat ut den djupa rynkan i hans panna


Jag ska väcka honom sen,
när han har vilat ett tag

När han orkar ta tag i verkligheten igen


Sen ska jag ta hans hand, hjälpa honom upp

För det är det vänner gör


Det var det han gjorde

för mig




Fri vers av aaniee
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 19:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
FANTASTISKT BRA !
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

aaniee