Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ricky är död


Ricky är död
Ricky Brush vars svenska rekord
Står sej sen 1974

Men det är klart de känns lite mysko
För han var dopad, alltid
Men ALLA var dopade då

Det var ”doping VM” som, pågick
Och OS
Hela 70 talet
Men det är hans stora käft
Som man minns mest

Och misslyckandet i Toronto 76
Tyvärr
MEN han sa vad han tyckte…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vill inte mästra , men rekordet är satt 1984 !
Synd bara att alla ska minnas honom nu , ingen
verkade bry sig när han satt i sin lilla stuga !
Ingen kritik mot dig , bara mer att tidningar och tv
"hyllar" en människa son kanske behövde det mest
när han levde..
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO