Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"och det till varje pris"


Öppet för sex



Från nätet:
”Lobby Nattklubb är Stockholms största Fashionklubb”
”marknadsföres med öppet till 05!”

Med bilder, på tjejer mest som går dit
För kändisskapet
Och hoppas att bli ”kändisscooopet”
Medvetna om att det är öppet till sex med
Eller öppet för sex

Och man minns de mindre mänskliga typer
Som för nåt år sen fick ett åtal på halsen
Där utdragen av deras sms dan efter var bl a
”va härligt det är med förnedring”

Och det är klart ska alla sexuella böjelser
Vara ”lika värda” eller nåt
Så kanske det inte är så konstigt att höra
Deras bortförklaringar till sina övergrepp
Med sex ”utan hänsyn”


”Öppet till kl 5”
Öppet för all slags sex
Oavsett om det är att förnedra
Eller andra former av övergrepp
Många misshandlade själar som behöver vård
Efter dessa nätter….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger
Publicerad 2011-05-31 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO