Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av gudomlighet

färdas mil
igenom orkan
på smal väg

tårflöde
Piskas mot marken

ekar
ett jordskalv
i mitt tomrum

slitna ögon
upprepar historien
dyster vandrare
i egen mörker

ånger
inristat i avgrunden

själen förorenad av ilska
giv mig heliga ord
demonerna tar till flykt

paralyserad

ligg intill mig
lyssna till tankar
ett väsen
i tystnaden

läs mig
en bok
full av rök
utan solsken

finns det ett slut till att vara grå
fortsätter önskningar ouppfyllas

finns det en gryning i morgon dagen
med doften

av gudomlighet bredvid mig




Fri vers av M.A.J.R
Läst 427 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-06-08 02:00



Bookmark and Share


  Anira
Gudomligheten inom dej förmedlas starkt i dina ord

Tack♥
2011-08-20

  stella
Jaaa....underbart!
2011-07-08

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-07-08

  Anadol
Jättefint mannen!
2011-06-15

  Mystica
Underbart bra och vacker text. Du är helt grym!
2011-06-13

  Ex¤animo
från hjärtat - ord
2011-06-09

    Max Poisé
Behagligt djup från en obehaglig avgrund. Snyggt, rent och tydlig!
Bravo!
2011-06-09

  Järnkatten
Stark text, om utanförskap tycks det mig,
sök inåt och du skall finna..
2011-06-09

  Indicium
För att kunna uppfatta röken i boken måste man ha upplevt solskenet. Det fungerar dubbelriktat.
2011-06-08

  Linda CH VIP
Starka formuleringar, tungsinthet med en känsla av hopp i sista strofen.
Bra!
2011-06-08

  Maiah VIP
En stark text med många fina formuleringar...och den berör och skaver i läsarens själ
2011-06-08

  Ninananonia VIP
Mycket stark text...
doften av gudomlighet berör..
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R