Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånskrattar

Du hemsöker mig ibland,
sätter dig bredvid mig i soffan och skrattar,
hånskrattar åt att jag var så korkad
som trodde att du faktiskt var min.
Det är du inte,
har aldrig varit
och kommer aldrig att bli,
men en sak ska du ha klart för dig.
Jag kommer aldrig att bli din heller
trots att jag saknar dig inatt.




Fri vers av lonelynights
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights