Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vann över dig idag, din äckliga jävla självkänsla

Hon önskar ofta att hon var tio centimeter längre och att hon kunde trolla bort lite av fettet på magen. Ibland när hon vaknar så kan hon få för sig att vågen ska visa fyra kilo mindre och att hon i spegeln ska se en lång, slank tjej, lika snygg som en Victoria Secret modell. Hennes våg står precis framför spegeln så det tar inte alls lång tid innan hon sjunker ihop på golvet, förlorar sina 161 centimeter och blir ett med klädhögarna på golvet, precis som att hon inte finns.
I badrummet ekar dålig självkänsla och hemska ord är inristade i väggarna. Ord som värdelös, tjock, ful, korkad och en massa andra ord som bara hon kan se. Ett badrumsskåp fyllt med smink, lotions och en jäkla massa andra saker som inte gör henne vacker ändå.
Hon tar tag i vågen och slänger den allt vad hon kan i den kacklade väggen och ser ett ord suddas ut. Ordet korkad har plötsligt slutat att existera på hennes badrumsvägg, i hennes huvud. Hon tar upp den största biten som finns kvar av hennes gamla jag och kastar den rakt i spegeln och alla andra ord suddas ut.
Bland spegelbitar och en trasig våg möter hon sin egen blick i en av de tusen olika bitarna och tänker: "jag vann över dig idag".




Fri vers av lonelynights
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 01:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrka , seger , fortsätt på den inslagna vägen !!!
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights