Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UT tryckande


Trycker av
Trycker bort
Utraderar
Tar bort
Finns inte
Dissar
Eller helt enkelt

”bara inte välkommen”
Men säger, inte det
Säger tvärtom….
”jag älskar att trycka upptaget när du ringer”
”jag vill att du kommer hit men vet inte när”
”önskar att komma ner till dej, nån gång”
Älskar att träffas, (men bara inte dej)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger
Publicerad 2011-06-01 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO