Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nånting jag slängde ihop. Tydligen blir jag mer seriös när jag skriver på engelska så jag tror jag kommer att fortsätta med det. Kanske kommer det nån svensk då och då...


Du vinner (över mig)

Du vinner över mig
När du säger att du bryr dig
Du vinner över mig
När du säger att du minns mig

Du vinner över mig
När du säger
Det är okej
Jag saknar dig
Min lilla tjej
Det var vår grej
Att säga hej
Du sa till mig
Att älska dig
Var helt okej
Så snälla säg
Nu inte nej
Jag är din tjej
Jag älskar dig

Men du sa nej
Sen sa du hej
Är det okej
Att sakna dig
När du vinner över mig?

Du vinner över mig
När jag ser dig med nån annan
Du vinner över mig
Som en knock-out rakt i pannan

Jag förlorar




Fri vers av Iona Aspera
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-31 03:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark befästande

det bör dock va tvärtom

Du vinner
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Iona Aspera
Iona Aspera