Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste dagarna


Solen sipprar in

mellan mina gröna gardiner,



likadant som den har gjort

varje dag

sedan jag var här för första gången.




Den lämnar ett brett, varmt märke

på mina vita lakan,




precis där


där du alltid låg,




med solljuset


på dina läppar.







Fri vers av Tymin
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-01 19:56



Bookmark and Share


  in effigie VIP
som ett skönt stilleben....briljant poesi...
2012-03-22

  M.A.J.R
Väldigt bra skriftat
tycker jag!
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin