Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ hmm.. men ibland så måste jag bara göra en...




dutt

 

 

 

*

 

i kanten av ditt väsen

du vet när jag nära

 

triggar 

 

ditt rikes hägn av ribbor

lagda med omsorg

 

riggar jag för stenborgs

attack - som ett tack

 

för alla sekunders tickande

nickande bifall - ja 

 

JA

 

 

 

så ibland bara måste jag

göra en

 

dutt

 

 

 

ibland är just en dutt

det enda rätta för en 

plutt som mig

 

där utanför ditt hägn

du riggat, för säj

visst

 

 

Under stora månars regn

smakar kyssar väldigt gott

 

så dutt

dutt på dig

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 18:59



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, Pot puri!
:)
Det är aldrig fel att hålla på att dutta lite!
Allra helst om man nu själv är en liten söt plutt
Hi hi

Kramar!

Ken
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri