Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

thx j ♥




regna

 

*

 

*
bara när du gör så jag tystnar förstår jag vad du menar 
med alla kyssar kramar och hjärtan
därför låter jag ord regna
därför låter jag bord digna av överfulla dukar
därför låter jag dig höra allt jag har inom
så att jag sen naket 
kan tystna 
och lyssna 
in
allt du givit genom regnets kaskad - som på hjärtan mord
allt du låtit skölja över mig - som landat mina bord
allt du aldrig säger 
i ord
du är bild du är ljud du är känslans bud
du är vattnet jag alltid behöver
du är hjärta 
*
*

 

bara när du gör så jag tystnar
förstår jag vad du menar 
med alla kyssar kramar
och hjärtan


därför
låter jag ord regna

därför
låter jag bord digna av överfulla dukar

därför
låter jag dig höra allt jag har inom

 

så att jag sen naket kan tystna 
och verkligen lyssna 
din själ in

 

allt du givit genom dina regns kaskad

 
som du låtit skölja över mig
som landat mina bord


allt du aldrig säger mig
i ord

du är bild
du är ljud
du är känslans bud

 

du är väsen av värme
i mänsklig hud

du är vattnet jag alltid behöver

 

du är där jag dyker bland själens sömmar
du är där jag simmar i skuggors skum

du är där jag söver mig i egna drömmar
du är där jag dricker mig mätt på flum

du är vattnet jag alltid behöver

 

du är bild 
du är ljud 
du är känslans bud

 

du är väsen av värme
i mänsklig hud

*






Fri vers av Pot Pourri
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri