Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är...


Kärleken är som en tvål
Ju mer du kramar om den
desto lättare är det
att den glider dig ur
händerna




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-31 20:38



Bookmark and Share


  walborg
Det är inte kärleken det är fel på utan längtan att kontrollera och stänga in som gör att kärleken flyger sin kos.
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP