Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför i helsicke skriver man här för ingen jävel läser ens dikter

Varför i helsicke skriver man här för
ingen jävel läser ens dikter

det finns en del texter jag skrivit som jag är stolt över att jag skrivit
inte ens de får sin rättmätiga uppmärksamhet

varför ska man fortsätta skriva för, tillsynes, ointresserade medlemmar????




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 00:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du får, exempelvis, mye fler kommentarer än vad jag får... så vad klagar du på, gosse? 'Nyheten' är att vi medlemmar är något fler än när du började som medlem här, om det är dig obekant. Det är ju de vilka läser och kritiserar* andra som får läsningar, inte de som blott skriver här. Kritik finns det som är 'god' och sådan som är 'kritisk', vad vet jag, du kanske redan känner till detta. För övrigt är 'vänskap' ett sådant djur att det måste förtjänas, inte ropas efter.
2011-06-01

    ej medlem längre
Man får vara på hugget om man vill synas ; )
D.v.s skriva, läsa, bokmärka och applådera.

Eller sitta och läsa sina dikter på café i rosa pantern-dräkt.

(Jo, jag vet din känsla...)
2011-06-01

    Angela
Om du är i såpass stort behov av feedback att du blir frustrerad över internets faiblesse för tyst, anonymt läsande så kanske du bör finna dig ett annat forum som är mer inriktad på just konstruktiv kritik. Skrivcirklar, kurser, vad än passar.

Man kan inte kräva uppmärksamhet online, gapa efter den. Det fungerar inte så.
2011-06-01

  Pilgrim
Varför inte skriva här. De flesta av mina dikter finns i små antecknings block här o var. men här trivs de tillsammans o då o då kanske kan det finnas någon som tittar på dem. jag blir glad...
2011-06-01

    ej medlem längre
Nu hade du grundligt fel :) ! Läste precis..förstår din
frustration , jag vill också ha mer respons ibland !
2011-06-01

    AA VIP
Jag tycker nog du ska fortsätta skriva. Varför skriver man här? För mig är det en ventil och ibland berör det någon i etern och det inspirerar....
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP