Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du är min...

 

 

Du är

solen

månen

vinden

kärleken

tryggheten

ömheten

värmen

och du är

min.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-12-28 20:09



Bookmark and Share


  JMR
Som en krusande vindpust på snöytan, snurrar dina ord runt och dansar fram lekfullt....
2005-12-29

  sol
åh, så ljuvligt liten kärleksförklaring!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan