Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättillgänglig och enkel...


Lättillgänglig och enkel
då når jag ibland
fram

Men vrider jag bara texten
en aning

en grad över det uppenbara

då ekar det plötsligt tomt i lokalen
alla stolar är tomma
alla har gått

Ack
tänk om någon hade orken att förstå
just mina

tankar

de tankar som inte för stunden
spelar

med just i
deras




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-01 00:23



Bookmark and Share


  erkki
Mycket tänkvärt. Vår värld har blivit väldigt snuttifierad. Var finns eftertanken?
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP