Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Jag - En bidragstagare..

Jag - En bidragstagare

tillhör, tydligen, de svagare



Jag - En bidragstagare

informationen blir allt vagare

man betraktas med skepsis
kanske misstänksamhet
klart man blir skeptisk
när ingen något vet

man blir kastad från person till person
med korrekt men avvisande ton
man vill bara ha till nödtorft
men tonen den är kort

Jag - En bidragstagare

inget roligt, hellre bagare
vem vill då "laga´re ?"

vill ju ha min pension
kostar ingen miljon
bara "några" kronor.......


----







Fri vers av Mats Henricson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-01 12:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv lever jag på aktivitetsstöd.
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska