Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tänk om du en dag skulle vilja och våga...hur skulle du göra då...?


Hur skulle du...?


Hur skulle du
Komma mig till mötes
Om en dag
Dina ögon öppnades
Om dagen kom
Då du ville se mig
På det sätt jag önskar
Såsom jag vill

Hur skulle du säga
Om en dag
Ditt hjärtas is smälte
Och rann som tårar
Längs din kind
För mig att varsamt torka
Om nyckeln du gav mig
Var den rätta
Den enda
Att öppna innersta gemaket
I ditt slutna kalla hjärta
Så jag kan hålla det
Så jag kan värma det
I mina varsamma händer

Hur skulle du visa
Att du bryr dig
Att du också någon gång
Tänker på mig
Som en vän
Som en man

Hur skulle du visa
Att du en dag
Skulle kunna

Älska mig…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-01 13:09



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..lite sorgligt
2011-06-02

  Rise Little One
Hoppet och undran är livets kraft för alla... Se, känna och visa - du kräver en hel del TT ;)
2011-06-01

  Ninananonia VIP
Så vackert! :)

Underbar dikt
men djupaste längtan..

Tänk om hon läser dig.. :)
2011-06-01

  wildah
Vad fint, fast har hon ett hjärta av is ;-)))
Du kan säkert få henne att smälta som vax i dina händer :-)))
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT