Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterstolen



den blomstertäckta stolen
där sitter hon
vilande med utsträckta händer
mottagande livet

fjärilsvingar nuddar hennes kinder
placerar färgernas stoft i hennes händer
givande delar hon med sej av vingarnas färger
virvlande seglar de ut genom etern
sökande efter hjärtan

De som söker färg
vingslagen nuddar hjärtan
vackra färger sprids i hjärtans kamrar
värmande ....livgivande

Stolen fylls av fjärilar
blommor i de vackraste färgerna
blomster rankorna växer
sprider sej likt ringarna på vattnet
färgerna flödar

finner de sökande.....längtande
hennes händer öppna .....givande
vägen till det outgrundliga

läkande

fjärilsvingarnas slag













Fri vers av Anira
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 20:02



Bookmark and Share


  Järnkatten
Vibrerar av kärlek :)...
2011-06-02

  Lena Själsöga Keijser
underbar är detta smycke

ja
fjärilsljus
2011-06-01

  M.A.J.R
Väldigt bra text
Tack för att du dela med dig dikten i denna sida =)
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira