Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desorienterade hjärtan



Hjärtan

flygande

liknande syrgas ballonger

svävande

utsiktslöst

varhelst vinden blåser

släppta av oälskande händer

desorienterade

vilse

outsägligt felorienterade

i känslobubblans oeviga lycka

onåbara

svävande

olikt ursprungets kärleksviskningar

smekande

likt sommarbrisar

läkande hjärtan

de som inte längre står i brand

rosa andetag

andandes liv i frusna hjärtan

hjärta mot hjärta

andetag

liv mot liv

andetag

livgivande

återvändandet av

kärlekshjärtan

mottagande

givande

energicirkelns slutning

för evigt förhoppningarnas bonad

broderad av livets kärlek

nya stygn

kärlekens silvertråd

sammanfogandet

av kärleksfulla liv





Fri vers av Anira
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-06-01 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira