Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning! ;) 1/6-2011


Badrummet och jag

Badrumsgolvet är kallt
inte obehagligt
bara tomt och hårt
tar emot mig
låter mig vara

I den dunkla tystnaden
bland kakelplattorna
låter jag hjärtat
slå sin egen takt
tankarna tänka 
sina egna tankar

Världen runtomkring
ter sig alltmer avlägsen
fågelkvittret tynar bort
allt sagt och gjort
glöms långsamt bort

Det finns bara
Badrummets dunkla sken
kakelplattorna
hårda och stadiga

och jag 




Fri vers av filosofian
Läst 588 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-06-01 20:51



Bookmark and Share


    Benjamin Gullbing
Så sjukt stark, underbart, vackert och fängslande! gillar framför allt slutet!
2011-07-29

  sangel
Finstämt, ödsligt och vackert.
2011-06-08

  Olliwer
Du är så duktig!
2011-06-07

  Linda CH VIP
En känsla av övergivenhet och reflektion i denna fina text.
2011-06-02

    ADI Nehlin
fin..lite sorglig
2011-06-02

    ej medlem längre
Mycket fint om en nödvändig stund i ensamhet.
2011-06-01

  Ninananonia VIP
Mycket bra!

Gestaltar en ensamhet...
2011-06-01

    Ken Cassel
Och en och annan liten silverfisk, som bara frodas i fuktigheten!
:))

Mvh

Ken
2011-06-01

  Larz Gustafsson VIP
"Just me and my desire" (999)
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian