Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret gömmer sig det vackraste av mig...




Det vackraste av mig syns inte,
utanpå är jag som vemsomhelst.
Det finns inget speciellt med mitt yttre.
Men jag, jag är vackrast inuti, i mörkret stiger min skönhet fram.
Det ni inte ser är det vackraste av mig.


Brown

Copyright
2005-12-28




Övriga genrer av Lene
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-12-28 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet