Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll min hand...



Håll min hand,
jag behöver dig.

Håll min hand,
jag älskar dig.

Håll min hand,
vi är vilsna nu.

Håll min hand,
Vi klarar stormen.

Håll min hand,
det är kallt.

Du är allt jag velat ha,
jag är allt du vill ha.

Någonting hände vår vardag slogs i spillror,
det blev tårar som rann och ord har sagts men
inte menats. Allt i stormens vrede.

Vi gled ifrån varandra,
vi behövde tid.
Jag behövde ensamheten
du behövde ensamheten.

Vår kärlek är stark och vi övervinner allt!
Tillsammans har vi åter börjat om,
bygga grunden till vår framtid.
Återigen samtalar vi,
Inget skrik, inget tjat.
Vi pratar.

Håll min hand...
lämna mig aldrig,
det var alldeles för kallt
ensam, alldeles för tomt.
Håll min hand...
stanna här och håll mig i din famn...




Fri vers av Lene
Läst 781 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-16 19:36



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Berörd! Tack.
2010-07-26

  aol
så vacker poesi om din kärlek
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet