Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar efter beröring...


Jag är KVINNA,
Längtar efter beröring.
Längtar så att bli rörd
ända in i själen.

Jag är KVINNA,
som söker bekräftelse,
efter kärlek.
Lite ömhet, värme
under kalla dagar och nätter.

Jag är KVINNA,
Längtar så efter en man,
en man som vågar ge
sig hän.
En man som inte är rädd.
Inte rädd för vad en KVINNA
kan begära,
En man stark nog att våga
ge...




Fri vers av Lene
Läst 720 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 21:15



Bookmark and Share


  aol
så vacker känsla om längtan

läs min dikt kär den önskar jag dej
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet