Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rep.


Ett rep vi gripit tag i
vi håller hårt.
Rädd för att släppa.
Ett rep den livlinan mellan oss...
Repet som fortfarande
gör dig och mig till ett..

Vår kärlek..

Den har varit stark, svag och ibland
så har jag undrat om den funnits.
Men det gör den...
Annars skulle vi inte stå här
där vi står...
Fortfarande lika stark.
Fortfarande kära.
Vardagens slentrian gör oss dock
svaga och ibland drömmer vi oss
bort. Ibland drömmer vi alldeles för
ofta.
Men vi vet vart vi tillhör.
Vi vet vart vårt hjärta bor.




Övriga genrer av Lene
Läst 597 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-10 20:43



Bookmark and Share


  aol
gillar slutraderna bravo
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet