Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hållplatser

 

 

Heathrow; världen är inte längre bort än så

 

Linate; här återvänder livet

 

 

Genova Brignole; saknat denna essens

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-02 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna