Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta knugen, snodde halva ditt valspråk, till min dikt.....


"Ett fördömt Sverige - I tiden !"

Ett fördömt Sverige
I tiden

Kylan är påtaglig

Engagemang
är ett fult ord
"Vem bryr sig ! ?"

Ett samhälle för översittare
mobbare
bedragare
skitstövlar

Idealisterna
en krympande skara
bespottade
föraktade
ignorerade
misstänkliggjorda

Drogandet ökar
framgångsrik bedövning
nedsövning
bort från verkligheten !
Tråkigt !

Sverige 2011 - I tiden !

-------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-02 17:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.

(Rom 8:1)
2011-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Den som tror och blir döpt skall bli frälst, men den som inte tror skall bli fördömd.

(Mark 16:16)
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska