Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår nu varför hon grät

-Så det är du som bor i skogen, sa han och skakade hand.

Ja jag bor i skogen, i en sal av grönt i en doft av mylla. Jag kan andas här, jag kan dra in alltet rakt ner i lungorna. Det är här jag bara ler och låter världens alla bekymmer försvinna dit de hör hemma. För den som bor i skogen upphör så mycket att bekymra sinnet. För den som bor i skogen finns dofterna efter regnet så mycket närmare än världens brist på pengar eller prylar.

Hon grät när hon gick härifrån för sista gången, hon som sålde stugan till mig, jag förstår varför.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-02 23:40



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
- sålänge man inte glömmer sina rötter på Ringvägen, hahaha
2011-06-05

  Carola Zettergren
Jag med... Absolut inget - går upp mot livet i skogen!
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP