Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden


Tiden
Igår
Var så viktig
Viktig med jobb, dagis, fru, möten

Tiden idag
Efter olyckan
Är helt annorlunda
NU gäller det mer att överleva
Än att leva

Det är mer att hjärtat ska slå
Än föräldramötet för den älskade men
Unge sonen

Tiden den är mer att kroppen ska kunna
Ta emot mat
Än att man ska välja vilken på restaurangen

Tiden är mer att vara
Än vad man ska bli i framtiden
Man bara vill, komma dit

Tiden är mer att någon ska älska en
Vilja sitta vid ens sida, smeka ens kind
Än att älskar vildt och ohämmat
Men den vackra undersköna











Tänk

Så olika


Man kan se på tiden


Före och efter

Olyckan

Det är verkligen ett före

Och ett efter

Vi är varken lovade ett bra friskt liv

Eller ett sjukt liv

Vi är inte ens lovade liv

Vi kan bara göra det bästa

Av situationen….

Av tiden som vi har

Som vi får




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-04 17:57



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Fick mig en tankeställare!
Bra budskap där. Om detta gäller dig, så hoppas jag att du kan hitta tillbaka till livet igen- så gott det går!
2011-06-04

  Minkki VIP
din text väcker många tankar. Tack för den! Vi håller så mycket för självklart, och på ett ögonblick förändras allt...
2011-06-04

    ej medlem längre
Jag hoppas att såren kommer läka.
2011-06-04

    ej medlem längre
Tänkvärt! Vet inte om dessa tankar gäller dig..... men om det gör det: *kram*
Jag har haft liknande tankar fast då avseende tiden före och under sjukdom. Livet har vänts på ända lite av den stora förändringen det inneburit, men på något sätt får man inte ge upp utan fortsätta kämpa - och någonstans tror jag fullt ut, att man hittar nya vägar att gå och ny mening i livet. Det kanske tar tid, men vi är föränderliga och vi lever i en föränderlig värld.
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO