Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så förbannat svårt helt enkelt

Varför
Varför
Ska det vara så svårt
Så svårt att förklara
För någon hur enkelt
Hur förbannat enkelt
Livet skulle kunna vara


Därför
Därför
Är det helt omöjligt
Helt omöjligt att förstå
När allt är så komplicerat
Så förbannat komplicerat
Som bara livet kan vara




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-28 23:42



Bookmark and Share


    Weronica
Ja livetm är ett stort komplicerat tilltrasslat.. Spindelnät :)
2006-12-16

  jennie.
därför.. jobbigt
2006-09-11

  ia VIP
du anar inte hur sant det är...
som alltid får du fram just det där...
du är mycket duktig!!!!
2005-12-28

  Nichlas
Bra och mycket innehållsrik dikt =D Beskriver precis hur förbannat förvirrat allting kan vara ibland.
2005-12-28

  Queen_of_Rain
Call en reply som fungerar väl med enkelt språk men djup
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh