Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ensam vråk i skyn är skyldig till dagens övning..


Vråken

Vråkens vingslag mot avlägsen riktning
ansiktet vrids mot havskanten och
rörelsen separeras från stiltjen

I siktet åter vråken
nu med en kurs mot land
följer med stiltjen som skugga




Fri vers av raphaela
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-12-29 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela