Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Jag är ledsen om jag
gör dig besviken

men det finns inget ljus
i slutet av tunneln

du hamnar inte bland
gröna ängar eller
osande eld

allt blir bara svart



Om det är någon tröst
så märker du ingenting




Fri vers av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-03 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)