Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en nattlig avslutning .... , rent nonsens egentligen......


Nattiné !

Nattiné

Här ska väl ingen
göra sig bre´


Nattiné

inte heller gå
och bli sne´


Nattiné

jag vill tala
om de´
vår sajts
"goda fé"
som får mej
att le (!)
ni skulle
bara se !


Nattiné

Ingen sitter
breve´
eller har
eget cv
det behövs
inte
lika lite
Kunta Kinte


Nattiné

som ett
Mediadrev
VEM var det
som skrev (?)
och gav bilden
så skev (?)
i klaveret
klev ?


Nattiné

för att Du skall
se
så bjuder jag på
te
kanske Du kan
le
det bästa som kan
ske.........


Go´natt !


--






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-04 00:36



Bookmark and Share


  poetryGirl
kul
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska