Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H som i hud

engångsnätter


man sparar de
vackra bilderna

sorterar in dem
under H
som i hud

A som i andetag
N som i njutning


resten
kasserar man, namn
ansikten

allt oväsentligt

jag minns
kontrasten av mina
avskavda röda naglar
mot en vit
hårlös hud

handen ligger
precis där
axeln blir till hals

(men

jag gömmer inga
drömmar där)

jag minns en andandes mage
som fyller ut
gropen i mitt ryggslut
vid varje sovande andetag

och jag minns
korta
skälvande andetag
och att somna
efteråt

den bästa dvalan


med orden

jag har längtat efter att
hålla om någon
så här

förlåter jag
andra klumpigheter
sorterar dem
under

O som i oväsentligt
och skakar det av mig.




Fri vers av Mina Widding
Läst 608 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-05 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding