Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan har ett ansikte




Mladko Mladic
Ondskan har ett ansikte
Säger att han är för sjuk för att stå inför rätta
Han gjorde ju själv processen kort

Ja kanske borde han avrättas ändå
Rakt av
Kanske vore det det enda rätta för en sån
För nog kan man hålla med
En sån kan aldrig har varit frisk
I huvet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-06-05 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO