Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rop


säg
att vi inte valt bort
att det finns dagar kvar
än

vi ej kan räkna
förbise

säg
att de är lika oskrivna
men tillräckligt ljusa
i sitt omfång




Fri vers av evana
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-05 16:02



Bookmark and Share


  Anna*
Längtansstark text med undertoner som berör! Fint och starkt!
2011-07-17

  Lena Själsöga Keijser
du säger orden
du skriver skönheten

du skriver det icke bortvalda

dagarna är ljusa i sitt omfång
2011-06-05

  Anders Perols
En stark önskan/längtan över raderna. Fint!
2011-06-05

  Ann-sofie.
stark text med hopp om en bättre morgondag...
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana