Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sak jag skrev då jag gick i åttan.


Tänkande tankar

Jag tänker på vad jag tänker. Vad tänker jag? Jag tänker att jag tänker. Jag tänker på ord som snurrar i min hjärna. Tänker. Tänker vad? Tänker att tänker på tänker jag tänker. Jag tänker att jag tänker på vad jag tänker och jag vet inte på vad. Ord. Bokstäver. T Ä N K E R. Tänker på T Ä N K E R. Vad jag tänker tänker jag på att jag tänker. Tänker på vad? Tänker på tänkande tankar som tänker att jag tänker, tänker jag. Jag tänker att jag tänker för mycket på vad jag tänker att jag tänker. Tänker du tänka mer på dina tankar? Tänk på att tänka tankar om tänkande tankar som tänker tankar om tänkande tankar som tänker tankar om tänkande tankar som...




Fri vers av Iona Aspera
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-05 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iona Aspera
Iona Aspera