Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tager du...

Tager du
Denna åsna till karl
Att älska knölen
Tills livslusten dör
Och veta att han varit dig otrogen
Tills äntligen kärleksdöden
Skiljde oss fria

En man ska lämna sitt ursprung
För att suga musten ur sin kvinna
Och de två är etsade av frigolit och hönsdun
För
Så fort en kvinna vinkar
Mannen till henne blinkar
Och i henne tömmer sina hinkar
Av vind är hans trohet
Flyger vidare så fort benen bär

Stark som döden är kärlekskranka män
På bänkrad efter bänkrad
Lidelsen brinner av åtrå efter henne
Den andra
Hon med det extra
Glimten i ögat
Formerna att njuta av
Lockelsen att äta och dricka det otillåtna

Jag Arma Dumma Trogna Blåögda
Tog dig till äkta make
Att älska i nöd
Och lust
Och jag var dig trogen
Tills döden äntligen skiljde oss åt




©Susanne Angelöf




Fri vers av sangel
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-05 21:58



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Skönt att läsa en text som denna. Känslor blandat med distans och humor.
2011-07-02

  Maj-Lis VIP
Den var bra...och lite sanning
2011-06-20

  Alva Johnsson VIP
Humor och blodigt allvar.

Starkt att kunna skriva så.
2011-06-10

    Johnjohn
Aj så stark.....*applåd
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel