Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr brukad nu förbrukad!


PANG!

Du slet sjukt ut mitt
blåögda hjärta
framför mina känslor
och lät med din iskallablick
min stolthet falla maktlöst
ifrån oss

PANG!

Tillslut tonade dina läppar brännande
ut i ett helvetiskt svammel och slut...

PANG!

Utfryst från
det som skulle varit
våran gemensamma
brunn av evig lycka...

PANG!




Fri vers av Johnjohn
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-05 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn