Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väcktes av på ytan frusna tårar...


Väcktes nästan kvävd av

en på ytan frusen sorgeflod

tvunnen från vanmakt

 

Tårar som kylande gått

rakt igenom is 

mot hjärta

 

Kött som gjort blött

ut i ynkryggens märg

 

Frånsagt all närvaro

för att skräckslagen orka

destruktiv katt och råtta lek

med sig själv

där jakten

redan innan slutat,

 

Panikslagen i sövd sorg

vågar inte tro,

vågar inte känna

vågar inte vila

vågar inte se,

vågar inte möta

 

Skräck och panik

Skräck och panik

 

Vaken i sorg ger näring

vågar känna

vågar möta

vågar vila

vågar hoppas

vågar se...

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn