Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagen av smekande hand

Glädjen

jag visade

 

skummade över

till sorg.

 

Droppar av salt

raserar min

bur.

 

Utan makt att

dölja

 

offentliggörs

min

nakenhet

 

för att

trösta.

 

                                                                               er?

mig?

 

 

 

 

                                          någon?

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 23:06



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Tänkvärd med talande ord...
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn