Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever nu....

Kröp upp

framför

mån skygg

skugga.

 

Fram ur

mörkrets draperi

sökande naken för att ikläda ett

nu med

en framtid

av plötslig

frihet.

 

Natt i regn

som lockar

med smekande

tårar mot

knottrig hud

tvättar borta alla

masker av skymmande spel.

 

Se mig

utan smink

i en spegel av mig själv

bakom ytans vågade ringar

 

Se mig

leka ett skratt

med frigjord dans

i blottad dröm

där den som ger och tar

kan tyda mig.

 

 

Lever nu,

kanske bara för i natt,

men jag lever

nu!

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-23 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn